Online Apoteka

Apollos - čaj za mršavljenje!

Prirodna mješavina bilja

Apolloss – čaj za mršavljenje je prirodni čaj koji je pažljivo formulisan da podrži proces mršavljenja na prirodan i zdrav način. Sastoji se od pažljivo odabranih biljnih sastojaka koji zajedno doprinose smanjenju telesne težine i poboljšanju opšteg zdravlja.

49 EUR
  *BESPLATNA DOSTAVA na kućnu adresu u roku 24 – 48 sata!


  Zdravstvene probleme koje izaziva gojaznost

  Bolest jetre

  Kada se masnoća nakuplja u ćelijama jetre, može da je ošteti, a zatim da dovede do stvaranja ožiljaka (stanje poznato kao ciroza) koji na kraju mogu potpuno da zatvore jetru. 

  Osteoartritis

  Prekomjerna težina dodatno opterećuje zglobove i hrskavicu koja štiti krajeve kostiju, uzrokujući bol i ukočenost. Više tjelesne masti takođe izaziva više upale. Gubitak samo 5 odsto tjelesne težine smanjiće pritisak sa kukova, donjeg dela leđa i kolena.

  Giht

  Nagomilana mokraćna kiselina u telu može da formira igličaste kristale zbog kojih bole zglobovi poput palca na nozi, skočnog zgloba ili kolena. Vjerovatnoća zapaljenja raste sa brojem kilograma, a može da bude povezana i sa insulinskom rezistencijom.

  Visok holesterol

  Nezdrava hrana može povećati našu težinu i nivo „lošeg” LDL holesterola i triglicerida. Gojaznost je glavni faktor rizika za srčane bolesti od kojih svake godine umire veliki broj ljudi. 

  Dijabetes tipa 2

  Salo na stomaku povezano je sa insulinskom rezistencijom, kada tijelo proizvodi insulin, ali ćelije ne mogu pravilno da ga iskoriste da izvuku glukozu iz krvi. Kod ljudi koji pate od gojaznosti oko 10 puta je veća vjerovatnoća da imaju visok šećer u krvi. 

  Visok krvni pritisak

  Gojaznost znači da naše srce mora jače da pumpa da bi krv dovela do svih naših ćelija, što opterećuje naše srce. Ta sila vrši pritisak na zidove arterija i može ih oštetiti, povećavajući rizik od srčanih bolesti i moždanog udara. Otprilike tri od četiri pacijenta sa visokim krvnim pritiskom imaju gojaznost. 

  Visokokvalitetan sastav zahvaljujući kojem ćete smršati brzo i sigurno!

  ZELENI ČAJ

  Zeleni čaj je poznat po svojim brojnim blagodetima za zdravlje. Bogat je antioksidansima koji pomažu u detoksikaciji organizma i ubrzavaju metabolizam, dovodi do sagorevanja više kalorija. Takođe pomaže u smanjenju apetita i poboljšanju varenja.

  schizandra

  SCHIZANDRA 

   Schizandra je biljka koja se tradicionalno koristi u kineskoj medicini radi poboljšanja metabolizma i smanjenja telesne težine. Takođe ima adaptogene osobine koje pomažu organizmu da se prilagodi stresu i umoru.

  kopriva

  KOPRIVA

   Kopriva je biljka bogata hranljivim materijama i ima diuretička svojstva. Pomaže u izbacivanju viška vode iz organizma i podržava zdravlje bubrega. Takođe ima pozitivan uticaj na metabolizam.

  menta

  MENTA

  Menta je osvežavajuća biljka koja pomaže u smirivanju stomaka i smanjenju nadutosti. Pomaže u smanjenju apetita i podržavanju zdravih digestivnih funkcija.

  maslina

  MASLINA

  Maslina je bogata antioksidansima i zdravim mastima. Može pomoći u smanjenju lošeg holesterola i održavanju zdrave telesne težine. Pruža osećaj sitosti i podržati zdravu probavu.

  limunska-trava

  LIMUNSKA TRAVA

  Limunska trava ima osvežavajući citrusni ukus i pomaže u detoksikaciji organizma. Takođe je bogata antioksidansima i može podržati imunološki sistem.

  Svojstva detoksikacije i sagorevanja masnoća analizirana su na više od 2000 prehrambenih proizvoda, a sve u svrhu razvijanja čaja Apolloss. 

  Na osnovu dobijenih podataka, razvijena je jedinstvena detoksikacijska formula koja deluje u skladu s ljudskim bioritmom.

  Mikroelementi potiču postupak čišćenja i regulišu glad, dok organske kiseline ubrzavaju sagorevanje masti.

  Vidljivi rezultati već od prvih dana!

  8 kilograma manje za 16 dana

  7 kilograma manje za 18 dana

  8 kilograma manje za 15 dana

  7 kilograma manje za 18 dana

  9 kilograma manje za 20 dana

  Apollos – kako koristiti? Doziranje i upute

  1. Uzmite srednju kašikicu čaja.
  2. Proključajte 2 dl vode.
  3. Zalijte čaj sa kipućom vodom
  4. Procijedite čaj
  5. Čaj se konzumira 15 dana koliko je i predviđeno 1 pakovanje. Čaj pijete prije doručka i prije večere.

  Naruči sada po cijeni od:

  49 EUR
   *BESPLATNA DOSTAVA na kućnu adresu u roku 24 – 48 sata!


   Ostali popularni proizvodi

   O Caps

   Preparat na bazi beta karotena, vitamina C, cinka i vitamina E, koji je namijenjen osobama s oštećenjem vida. Svojim sastavom ima za cilj utjecati na olakšavanje pritiska u očima.

   DiaTea

   Čaj na biljnoj bazi, namijenjen očuvanju zdravlja osoba koje pate od simptoma izazvanih dijabetesom.


   Beuty Derm

   Podmladite vaše lice, izgledajte mlađe i za 15 godina!