Online Apoteka

Apolloss Čaj

Visokokvalitetan sastav zahvaljujući kojem ćete smršati brzo i sigurno!Beauty Derm

Podmladite vaše lice, izgledajte mlađe i za 15 godina!
Hyper Tea

Čaj na biljnoj bazi koji poboljšava funkciju srca, aktivan je saveznik u čišćenju i vraćanju elastičnosti krvnih sudova, ili regulaciji krvnog pritiska

Mikoherb

Dokazano uspješan u borbi protiv dosadnih gljivičnih infekcija na noktima!Dia Drops

Dia Drops kapi su potpuno prirodnog porijekla. Namijenjene su stabilizaciji sadržaja šećera u krvi i zaštiti tijela od visokog sadržaja glukoze.

GO potent

Aktivno poboljšava neophodan protok krvi za učestaliju i jaču erekciju, te produženje trajanja spolnog odnosa.


DiaTea

Čaj na biljnoj bazi, namijenjen očuvanju zdravlja osoba koje pate od simptoma izazvanih dijabetesom.


Celluless

Anticelulitni gel, sa sastojcima prirodnog porijekla, koji je namijenjen dijelovima tijela zahvaćenih celulitom i strijama.

ZF Imuno32

Dodatak ishrani namijenjen osobama koje žele zaštititi svoj imuni sistem. Ove kapsule sadrže potrebne vitamine i minerale koji su pogodna primjena za užurban način života i svakodnevan stres.

Varcosin

Biljni preparat, koji svojim biljnim sastavom djeluje na vidljive posljedice problema kardiovaskularnog sistema.


TestoY

Biljni sastav kapsula na bazi L-karnitina, koje pozitivno djeluju pri problemu erektilne disfunkcije.Prostamid

Čaj na biljnoj bazi smanjuje upale i daljnji razvoj prostatitisa. Pogodan je za sve uzraste i nesmetano se konzumira uz ranije preporučene doktorske terapije. Koristi se tretmanski.

O Caps

Preparat na bazi beta karotena, vitamina C, cinka i vitamina E, koji je namijenjen osobama s oštećenjem vida. Svojim sastavom ima za cilj utjecati na olakšavanje pritiska u očima.

Nefro Aktiv

Čajna mješavina kao sudionik u procesu prirodnog saniranja otežanog rada bubrega. Ublažava simptome moguće upale ili ranije dijagnosticiranog oboljenja bubrega.

Nautubone

Gel biljnog porijekla namijenjen osobama s oštećenjem hrskavice. Pomaže i smanjuje bol u kostima.


Intimo Tea

Biljni čaj koji se koristi pri poboljšanju zdravlja reproduktivnog sustavat kod žena. Djeluje u sprječavanju potencijalnih upala i menstrualnih grčeva.

Quick Fit

Kapsule koje imaju u cilju ubrzavanje metabolizma i stvaranja osjećaja sitosti. Neprekidna upotreba omogućava razgradnju masnih naslaga i bržu potrošnju viška kalorija.

Pro Drops

Pro Drops je biljna mješavina koja djeluje na jačanje potencije i obnovu krvnih sudova. Aktivacijom svih sastojaka djeluje na sprječavanje nastanka upale prostate.

prenutra-caj-za-trudnice

PreNutra

Prirodni dijetetski proizvod, dizajniran da podrži zdravlje trudnica. Biljni je napitak bez glutena, koji mogu da koriste i dojilje. Biljni sastav ovog napitka nema neželjene efekte.

Pro Caps

Dodatak ishrani, čiji su sastojci na prirodnoj bazi, namijenjeni normalnom funkcioniranju i održavanju muškog reproduktivnog sistema.

Hyper Drops

Hyper Drops kapi se preporučuju osobama koje biraju prirodan metod djelovanja na varijabilan krvni pritisak. Kapi se mogu koristiti i za preveniranje daljnjih širenja uzroka srčanih oboljenja.

Hyper Caps

Prirodne kapsule na bazi čistog češnjaka sada su prva solucija za osobe koje imaju poteškoće sa krvnim tlakom. Dodatak su prehrani za obnovu elastičnosti krvnih sudova.

GO Slim

Čaj potpuno prirodnog porijekla, radi na principu odstranjivanja masnih naslaga, kroz izbacivanje viška tečnosti iz organizma. Cilj mu je ubrzavanje metabolizma.

Erectil

Biljne kapsule koje su namijenjene za njegu muškog reproduktivnog sustava i koriste se kao dodatak prehrani.Prirodni sastav djeluje na jačanje muškog samopouzdanja i energičnosti.

Deep Inhale

Čaj čiji su sastojci pažljivo birani kako bi Vam predstavljali podršku u moru štetnih čestica u zraku. Ima preventivnu zaštitnu funkciju.


ChocoLite

Ukusni napitak za skidanje suvišnih kilograma. Umanjuje želju za slatkim i samim tim smanjuje unos bespotrebnih ugljikohidrata.

Cardio NRJ

Cardio NRJ sprječava zgrušavanje krvi i štiti srčano tkivo od oštećenja.Adipo Stop

Biljni sprej za kožu sklonu pojavi celulita. Pruža podršku koži u otporu celulitu. Prirodni sastav djeluje osvježavajuće na tijelo.

Dermal

Krema biljnog sastava, ima za cilj ublažavanje simptoma izazvanih psorijazom.Parazol

Čaj prirodnog porijekla namijenjen postepenom čišćenju organizma od parazita, odgovornih za promjene na koži, poput papiloma, bradavica ili ekcema.

U Caps

Kapsule na prirodnoj bazi formulisane s ciljem djelovanja na Vaše uši i sluh. Kombinacija hranjivih tvari, vitamina i antioksidansa koji su poznati po blagotvornom djelovanju.