Online Apoteka

Dermal

Krema na biljnoj bazi

Krema biljnog sastava, ima za cilj pružanje potpore kod ublažavanja simptoma izazvanih psorijazom. Prema dosadašnjim iskustvima, održava kožu umirenom. Namijenjena je za vanjsku primjenu i može se koristiti za cijelo tijelo. Svojim prirodnim sastavom djeluje blagotvorno na njegu kože.

*Navedena cijena važi samo za vaše tržište i narudžba sa druge lokacije, pod ovim uvjetima, nije moguća.

Trenutno nije dostupno za vašu državu.

*BESPLATNA DOSTAVA na kućnu adresu u roku 24 – 48 sata!

Visokokvalitetan sastav 

CVIJET NEVENA

Ekstrakti nevena imaju prirodna antiinflamatorna svojstva i mogu pomoći u smanjenju upale na koži. Neven pomaže u hidrataciji kože i održavanju njenog prirodnog balansa. Neven ima prirodna antiseptička svojstva koja mogu pomoći u suzbijanju rasta bakterija na koži, što može smanjiti rizik od infekcija.

HAJDUČKA TRAVA

Hajdučka trava ima prirodna protivupalna svojstva koja mogu pomoći u smanjenju upale na koži. To je posebno korisno kod akni, ekcema i drugih kožnih stanja koja su povezana sa upalom. Ova biljka može ublažiti svrab i crvenilo na koži.

KANTARION

Kantarion ima prirodna antiseptička svojstva koja mogu pomoći u suzbijanju rasta bakterija na koži i sprečavanju infekcija. Ekstrakti kantariona imaju protivupalna svojstva i mogu pomoći u smanjenju upale na koži.

CVIJET LJILJANA

Djeluje na smanjenje aktivnosti bakterija koje pogoršavaju simptome psorijaze.

Kako koristiti Dermal kremu?

Može se nanositi ujutro i uvečer, na prethodno očišćene i osušene dijelove kože. Nježno utapkati I blago umasirati određeni sloj kreme prirodnog sastava i ostaviti da se upija u kožu. Održavati namazano područje čistim.

Naruči sada po cijeni od:

Trenutno nije dostupno za vašu državu.

*BESPLATNA DOSTAVA na kućnu adresu u roku 24 – 48 sata!

Ostali popularni proizvodi

O Caps

Preparat na bazi beta karotena, vitamina C, cinka i vitamina E, koji je namijenjen osobama s oštećenjem vida. Svojim sastavom ima za cilj utjecati na olakšavanje pritiska u očima.

DiaTea

Čaj na biljnoj bazi, namijenjen očuvanju zdravlja osoba koje pate od simptoma izazvanih dijabetesom.


Beuty Derm

Podmladite vaše lice, izgledajte mlađe i za 15 godina!