Online Apoteka

Hyper Caps

Kapsule na biljnoj bazi

Kapsule biljnog sastava. Ekstrakt divljeg bijelog luka i vitamin E su samo neki od blagotvornih sastojaka namijenjenih poboljšanju funkcije kardiovaskularnog sistema. Ne preporučuje se osobama koje koriste anti-koagulanse.

49 EUR
  *BESPLATNA DOSTAVA na kućnu adresu u roku 24 – 48 sata!

  Visokokvalitetan sastav

  EKSTRAKT DIVLJEG BIJELOG LUKA

  Poboljšava cirkulaciju krvi i pomaže u jačanju krvnih sudova. Može ublažiti simptome proširenih vena, kao što su bol, osećaj težine i svrab. Smanjuje otok i upalu u nogama i drugim delovima tela.

  MAGNEZIJ OKSID

  Magnezijum ima ključnu ulogu u održavanju normalnog srčanog ritma. Nedostatak magnezijuma može dovesti do aritmija (nepravilnih srčanih ritmova). Magnezijum može pomoći u opuštanju glatkih mišića arterija, što dovodi do proširenja krvnih sudova i smanjenja krvnog pritiska.

  VITAMIN E

  Istraživanja su sugerisala da redovno uzimanje vitamina E može smanjiti rizik od srčanih oboljenja, posebno kod osoba koje su izložene visokim nivoima oksidativnog stresa ili koje imaju faktore rizika poput pušenja ili dijabetesa.

  GRANULAC

  Djeluje na smanjenju pojava krvnih ugrušaka.

  Način upotrebe

  1. Koristite po jednu kapsulu dva puta dnevno u trajanju od 15 dana.

  Naruči sada po cijeni od:

  49 EUR
   *BESPLATNA DOSTAVA na kućnu adresu u roku 24 – 48 sata!

   Ostali popularni proizvodi

   O Caps

   Preparat na bazi beta karotena, vitamina C, cinka i vitamina E, koji je namijenjen osobama s oštećenjem vida. Svojim sastavom ima za cilj utjecati na olakšavanje pritiska u očima.

   DiaTea

   Čaj na biljnoj bazi, namijenjen očuvanju zdravlja osoba koje pate od simptoma izazvanih dijabetesom.


   Beuty Derm

   Podmladite vaše lice, izgledajte mlađe i za 15 godina!