Online Apoteka

Parazol

Mješavina biljnog čaja

Čaj prirodnog porijekla, čiji je sastav namijenjen postepenom čišćenju organizma od parazita. Sastojci ovog proizvoda djeluju na principu dezinfekcije.

49 EUR
  *BESPLATNA DOSTAVA na kućnu adresu u roku 24 – 48 sata!

  Visokokvalitetan sastav 

  MASLINA

  Masline su bogate antioksidansima, kao što su polifenoli, koji mogu pomoći u zaštiti ćelija od oštećenja slobodnim radikalima. Masline sadrže mononezasićene masti, posebno oleinsku kiselinu, koja može doprineti zdravlju srca i smanjenju lošeg holesterola.

  ORIGANO

  Origano sadrži prirodne jedinjenike, poput karvakrola i timola, koji mogu imati antibakterijska i antimikrobna svojstva, što može pomoći u borbi protiv infekcija. Origano je bogat antioksidansima, uključujući flavonoide i fenole, koji mogu pomoći u zaštiti ćelija od oštećenja slobodnim radikalima.

  TAMJAN

  Tamjan se tradicionalno koristi zbog svojih antiseptičkih svojstava. Tamjan ima antiinflamatorno dejstvo i pomaže u smanjenju upale.

  MENTA

  Menta može pomoći u opuštanju mišića probavnog trakta, što može ublažiti nadutost i gasove. Takođe, menta može ublažiti simptome sindroma iritabilnog creva (IBS). Menta sadrži antioksidanse koji pomažu u neutralizaciji slobodnih radikala i održavanju zdravlja ćelija.

  ANIS

  Anis se tradicionalno koristi za podršku probavnom sistemu. Pomaže u smanjenju nadutosti, gasova i probavnih tegoba. Anis sadrži prirodne antiseptike koji pomažu u suzbijanju rasta bakterija i gljivica.

  Parazol – kako koristiti? Doziranje i upute

  1. Uzmite srednju kašikicu čaja.
  2. Proključajte 2 dl vode.
  3. Zalijte čaj sa kipućom vodom
  4. Procijedite čaj

  Naruči sada po cijeni od:

  49 EUR
   *BESPLATNA DOSTAVA na kućnu adresu u roku 24 – 48 sata!

   Ostali popularni proizvodi

   O Caps

   Preparat na bazi beta karotena, vitamina C, cinka i vitamina E, koji je namijenjen osobama s oštećenjem vida. Svojim sastavom ima za cilj utjecati na olakšavanje pritiska u očima.

   DiaTea

   Čaj na biljnoj bazi, namijenjen očuvanju zdravlja osoba koje pate od simptoma izazvanih dijabetesom.


   Beuty Derm

   Podmladite vaše lice, izgledajte mlađe i za 15 godina!