Online Apoteka

Parazol

Mješavina biljnog čaja

Čaj prirodnog porijekla, čiji je sastav namijenjen postepenom čišćenju organizma od parazita. Sastojci ovog proizvoda djeluju na principu dezinfekcije.

*Navedena cijena važi samo za vaše tržište i narudžba sa druge lokacije, pod ovim uvjetima, nije moguća.

Trenutno nije dostupno za vašu državu.

*BESPLATNA DOSTAVA na kućnu adresu u roku 24 – 48 sata!

Visokokvalitetan sastav 

MASLINA

Masline su bogate antioksidansima, kao što su polifenoli, koji mogu pomoći u zaštiti ćelija od oštećenja slobodnim radikalima. Masline sadrže mononezasićene masti, posebno oleinsku kiselinu, koja može doprineti zdravlju srca i smanjenju lošeg holesterola.

ORIGANO

Origano sadrži prirodne jedinjenike, poput karvakrola i timola, koji mogu imati antibakterijska i antimikrobna svojstva, što može pomoći u borbi protiv infekcija. Origano je bogat antioksidansima, uključujući flavonoide i fenole, koji mogu pomoći u zaštiti ćelija od oštećenja slobodnim radikalima.

TAMJAN

Tamjan se tradicionalno koristi zbog svojih antiseptičkih svojstava. Tamjan ima antiinflamatorno dejstvo i pomaže u smanjenju upale.

MENTA

Menta može pomoći u opuštanju mišića probavnog trakta, što može ublažiti nadutost i gasove. Takođe, menta može ublažiti simptome sindroma iritabilnog creva (IBS). Menta sadrži antioksidanse koji pomažu u neutralizaciji slobodnih radikala i održavanju zdravlja ćelija.

ANIS

Anis se tradicionalno koristi za podršku probavnom sistemu. Pomaže u smanjenju nadutosti, gasova i probavnih tegoba. Anis sadrži prirodne antiseptike koji pomažu u suzbijanju rasta bakterija i gljivica.

Parazol – kako koristiti? Doziranje i upute

  1. Uzmite srednju kašikicu čaja.
  2. Proključajte 2 dl vode.
  3. Zalijte čaj sa kipućom vodom
  4. Procijedite čaj

Naruči sada po cijeni od:

Trenutno nije dostupno za vašu državu.

*BESPLATNA DOSTAVA na kućnu adresu u roku 24 – 48 sata!

Ostali popularni proizvodi

O Caps

Preparat na bazi beta karotena, vitamina C, cinka i vitamina E, koji je namijenjen osobama s oštećenjem vida. Svojim sastavom ima za cilj utjecati na olakšavanje pritiska u očima.

DiaTea

Čaj na biljnoj bazi, namijenjen očuvanju zdravlja osoba koje pate od simptoma izazvanih dijabetesom.


Beuty Derm

Podmladite vaše lice, izgledajte mlađe i za 15 godina!