Online Apoteka

U Caps

Kapsule na biljnoj bazi

Kapsule na prirodnoj bazi formulisane s ciljem djelovanja na Vaše uši i sluh. Sadrže kombinaciju hranjivih tvari, vitamina i antioksidansa koji su poznati po blagotvornom djelovanju.

49 EUR
  *BESPLATNA DOSTAVA na kućnu adresu u roku 24 – 48 sata!


  Visokokvalitetan sastav

  CINK

  Cink je važan za održavanje zdravih ćelija unutar unutrašnjeg uha, posebno u unutrašnjem uhu gde se čuje zvuk. Nedostatak cinka može povećati rizik od oštećenja ćelija unutrašnjeg uha i gubitka sluha. 

  SELEN

  Selen je važan komponenta enzima koji deluju kao antioksidansi u telu, štiteći ćelije od oksidativnog stresa. Oksidativni stres može prouzrokovati oštećenje ćelija unutar unutrašnjeg uha i doprineti gubitku sluha. Stoga, selen može pomoći u zaštiti sluha od oksidativnih oštećenja.

  BIOTIN

  Biotin (vitamin B7) je esencijalni vitamin koji igra važnu ulogu u održavanju zdravlja tela,

  VITAMIN C

  Vitamin C podržava zdravlje krvnih sudova i poboljšava cirkulaciju. Dobar protok krvi je važan za isporuku hranljivih sastojaka i kiseonika do ćelija unutar uha, što može doprineti očuvanju sluha.

  VITAMIN E

  Vitamin E ima antiinflamatorna svojstva, pa može pomoći u smanjenju upale u uhu ili srednjem uvu. Upale mogu biti povezane s infekcijama ili drugim problemima sluha. Vitamin E može pomoći u zaštiti ćelija unutar uha od štetnih uticaja, kao što su buka, trauma ili izloženost otoku.

  VITAMIN D3

  Vitamin D3 je važan vitamin koji igra ključnu ulogu u mnogim procesima u telu, uključujući i podršku zdravlju kostiju, imunološkom sistemu i mentalnom zdravlju

  GINKGO BILOBA

  Ginkgo biloba poboljšava  protok krvi u svim delovima tela, uključujući unutarnje uho. Bolja cirkulacija može podržati isporuku kiseonika i hranljivih materija do ćelija unutar uha, što može doprineti zdravlju sluha. Ginkgo biloba ima antiinflamatorna svojstva koja mogu pomoći u smanjenju upale u uhu ili srednjem uvu. Upala može biti povezana s infekcijama ili drugim slušnim problemima.

  FOLNA KISELINA

  Folna kiselina, ili vitamin B9, ima mnoge važne uloge u telu, uključujući podršku zdravom rastu i razvoju, kao i održavanje funkcija nervnog sistema.

  VITAMINI B1, B2, B3, B5, B6, B12

  Vitamini B kompleksa su esencijalni za normalno funkcionisanje nervnog sistema. Slušni sistem zavisi od efikasne komunikacije između nervnih ćelija kako bi se zvukovi pravilno preneli i interpretirali u mozgu.

  U Caps – kako koristiti? 

  • Kako bi postigli najbolje rezultate, koristite jednu kapsulu U Caps-a dnevno.

  Naruči sada po cijeni od:

  49 EUR
   *BESPLATNA DOSTAVA na kućnu adresu u roku 24 – 48 sata!


   Ostali popularni proizvodi

   O Caps

   Preparat na bazi beta karotena, vitamina C, cinka i vitamina E, koji je namijenjen osobama s oštećenjem vida. Svojim sastavom ima za cilj utjecati na olakšavanje pritiska u očima.

   DiaTea

   Čaj na biljnoj bazi, namijenjen očuvanju zdravlja osoba koje pate od simptoma izazvanih dijabetesom.


   Beuty Derm

   Podmladite vaše lice, izgledajte mlađe i za 15 godina!